Mjau vad snygga partykatter!

Vi har dukat upp av husses lax-röra och mattes tonfisksallad för missar på balkongen! Det finns räk-berg och Tanja har med sig fin älgfärs al dente från Landet!

Chanda, Milton och Knorre har tittat in! Och här svänger kattlimousinen in och levererar ett stort gäng: Maurice och Kajsa kommer med hälsningar från matte Lillie också! Tack! Nalle och Lasse har släppt av Sören och hela hans festliga hemmagäng av katter, allihop från Snurrebuss till Mel Gibson och Julia Roberts! Och stationskatterna Findus, Rasmus och Isak! *kurr vilka snyggingar*

Tänk att självaste abemissan Imma kommit med hela Klosterkattsgänget! Vi viker hedersplatsen till henne och hämtar allt Imma önskar från buffén! Oj, där försvann Rafael upp i klösträdet tillsammans med Sippo och Frank, som just kom ihop med Linnsen och Lurrvar. Undrar vad de ska hitta på för bus??? Och Alice är här med hela sitt kattgäng! Här kommer fina Frasse också, med hälsning från sin matte, det står: ”Hipp hipp hurrjam och många kattulationer till katten med det stora hjärtat och den fantastiska bloggen!!! :D Vi tassar såklart in en present till dig och dina hjärtekatter :D Många kramar och tassklappar!” Sambo och Roxy kom också med ett kort: ”STOR Grattis-kram från oss och Matte. Vår present till dig finns på Snuffe-fondens-konto!” Kan man bli annat än jublande glad???!

Kolfart och Gräddnos är här, och persern Harry – oj vad du har vuxit, kompis! Där är Puma också, hade du liftat med Sörens gäng? Fjutten, vackra Michelina, PellePlutt och Minus tassar in, var inte blyga!

Mjau, idag går jag mest omkring och minglar med en myntadrink i tassen och en liten skål lax-paté, och Nova är fest-manager och håller serveringspersonalen (Matte och husse) sysselsatta hela tiden!

Oj, här kommer alla katthemskatter också, både från Örebro katthem och flera andra ställen! Vilken tur att vi riggat ett partytält uppe på taket till hyreshuset där vi bor och kan ha gott om plats för kattdans och lek! Det går att klättra säkert upp och ner via balkongen och stora trädet intill!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *