Den största kattfest jag någonsin haft!

Vännen Rebellen och systrarna Bus tassade just in, fina med glitter i pälsarna! Jippi, Mynta och Goe är så välborstade och tjusiga också! Goe viskade blygt i mitt öra ”Din Present blev en summa till ”vårt” Katthem i närheten ;) ” och rodnade om nosen! Å så glad jag blir!!!!

Mary, Fröken Tott och Adam  har kommit och presenterat sig, och Gustav har kommit i stiligaste GuldPälsen! Sju stycken kryddkatter med bästa Basco i spetsen har jag också blivit kramad av! *kurr* Signe och Sven har fått hjälp av Lillmatte Selma att smyga iväg på festen också! Vi har fått rigga upp en extra stege till festplatsen ute på taket – Södertälje katthems gäng kommer också, bara de klarat av sitt öppna hus! Men vi tänker festa tills solen går upp, så det går ju bra!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

14 reaktioner till “Den största kattfest jag någonsin haft!”

  1. ALLA som vill för komma! Vi har ett jättelass gottis för alla smaker och massor av glada vänner på taket! NosPuss Wikki

   1. Åhh va skönt! Vi ville inte lämna honom då han också ville komma och fira dig finis. Brorsan som heter Malte kommer på direkten! Nosgos och Mjölkisar

 1. Jag funderar på att ta med mig katterna från kompis om det går, då skulle det bli full fart på din fest för de kan partaja kan jag lova.

 2. Nu kommer vi tassandes genom Varbergaskogen, vi plockar med några färska skogsmöss om vi snavar över några!
  Gavve är lite blyg o vilar efter kattereringen, så han stannar hemmavid, men han hälsar en speciell svartvita missars salut till födelsedagsbarnet!

  1. Ni är alltid välkomna, lurvisar! Och sedan får ni ta med lite smaskens hem till Gavve! Nån gång i morgon bitti?!! *fniss* Tasskram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *