Här är musiken! HurrJam!

Vi har lite stillsam underhållning i vardagsrummet, förhoppningsvis något som kan passa dem som inte vill dansa, men lyssna på lite klink&jamjazz av kvalitét:

Sedan fick vi ragga över till grannen och låna deras stora partytält också, för det blev lite urrigt väder och vi vill ju ha det torrt och varmt även om vi dansar oss varma till ”The Raggig Raggae Master” och hans superjamband uppe på Taket:

Det kanske verkar psykedeliskt men det blir också musik för alla slags smaker! (Vi har utrustat alla människor i hela grannskapet med öronproppar och bett dem uthärda eventuellt o-jam för en gångs skull!)

Och senare i natt fixar DJ Cattico allt från nostryckare till svansrock!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Här är musiken! HurrJam!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *