Hittekattsbanden sprider sig…


Det som dock förbryllar mig är att inte fler katthjälpare ansöker om bidrag från Hittekattsbandet. Vi ställer ju bara några enkla frågor och vill att mottagaren ska vara känd för ett ordnat katthjälpande med no-kill-policy! Har ditt katthem ansökt?

Mer än 500 underbara kattvänner bär idag vårt Hittekattsband!!! (Och enligt vår vän Nea så överlever det att av misstag följa med  i tvättmaskinen, även om vi inte rekommenderar det…)

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

11 reaktioner till “Hittekattsbanden sprider sig…”

 1. Jam skall genast jama till matte att tipsa djurhemmet i Kristinehamn! Vet inte hur det går med uppbyggandet av Törebodas katthem… det får matte ta reda på, så kanske vi kan tipsa dem med.

  Kurr från Imma, abbemissa.

 2. Jag skickade in en ansökan för Djurskyddet Bill och Bull ganska i början då jag såg om detta men har inte fått något svar tillbaka? Tror det stod något om att man skulle få ett anmälningspapper (??) tillbaka men det ekar tomt i vår inkorg.

 3. Min matte har inte testat att tvätta banden i tvättmaskinen (ännu:)
  Konstigt att inte fler söker pengar ??
  Mitt lokala katthem frågade min matte om bandet och matte sa till dom att gå in på din sida och läsa mera om Hittekattsbanden.
  Vet inte om dom gjort det dock ??

 4. hej. det är jag som är zorros matte. jag undrar bara om jag och min moster kan köpa katt banderna litte biligare eller om vi kan få några så tar vi med oss deta när vi är ute på loppisar i sommar. hör av dig så vi vet. antingen på mail eller på min mobil som är 073-9585037. tack på förhand

  1. Oj det här hade råkat hamna i spamfiltret… F n har vi fullt upp bara att fixa hittekattsband till gjorda beställningar och det är lagom vad matte hinner. Men vi återkommmer gärna om säljmöjligheter när vi får tid att fundera ut något bra sätt! NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *