Hitta katten


Tanja bjuder på en ”Hitta Katten”-bild från Landet! Fast hon är lite avslöjad av svanstippen… Annars är hennes kamouflagefärg verkligen effektiv i musjakten i Stora mattes något igenvuxna odling med fjolårsstånd av libbsticka, rosenmalva, blå bolltistel, rudbeckia, oregano och slingor av björnbär. Numera är Tanja drottningen på Landet!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Hitta katten”

    1. Mjau, nästan lika perfekt som de där andra ”Hitta katten”-bilder som man kan se på nätet!!! TassKram Wikki

    1. Mjau, det är bra med kattmouflage! (Fast det är ju trevligare att få behålla intagen föda i magen…) Tasskram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *