En grå dag när man vill gömma sig och kura….


Här är grått grått grått. Vi tassar ut på balkongen men vill snart in igen. Det är liksom ingen mysfaktor ute… Man vill krypa in i nåt mysigt gömsle och bara sova varmt och gott… Men så börjar jag grunna på alla katter som går ute och huttrar idag, ofrivilligt… Så jag sätter matte i arbete med att göra ännu fler Hittekattsband! För nu när kattvänner kan se att det blir slantar som delas ut till katthem och katthjälpare så hoppas vi ju också att ännu fler vill köpa det! Och hjälpa fler missar!!!
 *kurr kurr*

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “En grå dag när man vill gömma sig och kura….”

  1. En på ”vårt” lokala katthem frågade min matte igår vad et var för band matte hade på sin jacka ?
    Då kunde matte berätta att det var Hittekattsband som vår bloggkompis Wikki säljer 🙂
    Vi sa till henne att tassa in till er och läsa mer om bandet också.
    Här är det oxå gråväder idag 🙁

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *