Heta katter!

  
Nu finns det jaguarer i Sverige! Hannen Avatar, helsvart, och leopardfläckiga gula honorna Yupala och Mocoa har just kommit till Parken Zoo i Eskilstuna!!! Klicka HÄR så kan du se en film med dem! De här jättekatterna leker och brottas och busar precis som vi!!!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Heta katter!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *