Grattis på 2-årsdagen, Sören!

Det här fina kortet har jag tassat åt mig från din matte & husse och publicerar nu:

Och här kommer din födelsedagspresent:

Sörens födelsedagsauktion!

Vi kör en kort och intensiv ”vanlig” auktion där vinstpaketet går till högstbjudande katt/kattvän, och sista datum för budjam är den 26* april och DU SÖREN får själv bestämma vem du vill att auktionspengen ska tillfalla! Så här ser paketet ut:

Det är en jättemjuk kramgo plysch-Sören med fin rosett, det är ett exemplar av Sippos bok som högst densamme skänkt, det är en liten katt-äggklocka med trulig uppsyn, en skimrig svart porslinskatt från Smulan&Amanda&Hjulia, några busiga leksaksmöss, en charmig Hello Kitty-mini-ryggsäck som Linnsen skänkt och så två fina tavlor från hundkompisen Coba, vars snälla matte broderar så vackert! (Jag tror det föreställer Sören på båda!)

Mer bilder på sakerna i detalj kommer framöver (Jag hoppas att jag kommit ihåg alla givare rätt!). Höj en tass och jama grattisbud! Då blir Sören glad!!!

(*Den 26e fyller jag själv år, då blir det fest och så tänker jag börja på nästa Tasseri!!! ♥)

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

12 reaktioner till “Grattis på 2-årsdagen, Sören!”

  1. Hurra va ni är goa. Då vill jag att pengarna går till katten Theo. Som bröt sitt ben och fick det opererat men måste ta bort en massa spikar för att det blev för bra. Dessutom är ju Theo Svart-Vit som jag. Ni har ju skrivit om Theo tidigare också. Jättenospuss. Sören

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *