Lite skvaller från Örebro katthems årsmöte


Människorna fick smarrig smörgåstårta som Gittan snickrat ihop!
Katterna festade också:

Innan det hölls sedvanliga årsmötesförhandlingar – verksamhetsberättelse, ekonomisk rapport och ansvarsfrihet och sådant där, ni vet. Jag och katthemskollegorna övervakade:
Innan protokollet är skrivet så vågar jag bara avslöja en enda sak egentligen, och det är att Stora matte blev vald som ordförande för Örebro katthem! Så nu måste jag och SkaparKatten verkligen hålla en skyddande Tass över henne!

Men när hon kom tillbaka till oss efter mötet så gick vi en ny skön promenad ute i vårvärmen (Vi har faktiskt sådan här i Örebro till skillnad från andra delar av Sverige!) och trots ordförandeskapet så tycker jag att hon är precis som vanligt! *spinner* Hon bara skrattade när jag rullade mig i lekplatsens sand, smutsade ned mej grundligt och sedan hjältemodigt erövrade en obevakad stubbe!!!

HurrJam det är vår!!!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

14 reaktioner till “Lite skvaller från Örebro katthems årsmöte”

 1. Fina bilder! Grattis till Stormatte, ta god tass om och hjälp till med hennes viktiga arbete!
  Vädret… ni har det härligt!
  Suck… inte vi, våren har liksom rymt på nåt sätt hos oss 🙁
  Skönt att den är hos er 🙂

  =^.^=

  Nosbuff

  1. Mjau, det betyder kanske att vi oftare får besök av Stora matte och ännu mer promenader??! ♥ TassKram Wikki

 2. Bra att du tar Stora Matte på promenad så att du i lugn och ro kan ge henne tips inför hennes nya uppgifter!!!
  Grattis och Nosbuffar

 3. Gratulera matte! Fast det är mycket arbete så är det en ära också att vara ordförande men du stöttar säker bra där.
  Drömmer bara om våren, den kom och gick hos mig. Snö i massor, blött och uschligt. Tur att matte jobbar så jag slipper gå på patrull nu.

  1. Mjau, vi har ganska vackert väder idag också – balkongdörren öppen hela dagen! *myyyyyyyyyyyys* TassKram Wikki

 4. Jag tänker inte gratulera Stora matte eftersom jag vet vilket arbete det innebär att vara ordförande för ett katthem. Däremot jamar jag jättegrattis till Örebro Katthem som fått en toppenordförande!

 5. Vilken tur att Stora Matte har er som tar tass om henne och hjälper henne. Får man alltid smörgåstårta när man är på styrelsemöte? För om det är så, så ska vi också ha styrelsemöte. Vi älskar smörgåstårta! Där finns något för oss alla tre 🙂 nomnomnom
  nosgos å tårtgottisar
  Maurice & Kajsa

  1. Mjau, på Örebro katthem har vi alltid Gittans smaskiga smörgåstårta på årsmötet! Det har blivit tradition, och vi riktigt längtar efter den till nästa år! Men på de vanliga styrelsemötena är det vanligt fika. Det är också gott om nån bakat smaskigheter! NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *