Grattis Kjelle Bus!


Ytterligare en snygg kille som fyller år idag – vår fina kompis Kjelle! HurrJam och GrattisKurr!!!

Jag tänker fira det med ytterligare ett knippe röster på dig i fototävlingen, kompis! (Hela släkten och alla vänner övertalas också till röstning – se HÄR hur det ska gå till!!!)

Och så håller vi tassarna för en lyckad dag på kattutställningen också!! ♥♥♥

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Grattis Kjelle Bus!”

  1. Jamarns tack för kattulationerna och röstfisket 🙂
    Jag har ju precis som Sören firat min födelsedag på en kattutställning , jag i söder och han i norr 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *