Hurra för kattvänliga arborister!

Tillsammans med Örkelljungakatten Tiffany och hennes ofödda ungar spinner vi idag massor av beröm till den senaste trädklättrande katträddaren: Andreas från Yggdrasils Trädservice i Helsingborg. Efter sex dygn i en skyhög tall är lilla Tiffany säkert nere och på väg till veterinärkontroll för säkerhets skull.

Alltid roligt att läsa solskenshistorier som denna! Mer bilder finns HÄR i HD. Hejajam till alla arborister med hjärta för katter i nöd!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Hurra för kattvänliga arborister!”

  1. Det enda möjliga i dessa lägen, ett högt, högt träd, ofta en väldigt kal stam. Nu är nyheten även ute i dagstidningarna, hoppas fler anlitar arborister i liknande fall då många inte verkar veta vad de kan hjälpa till med.
    Basco

    1. Mjau… Jag tänkte mycket på att hon, så ung, inte borde vara med ungar redan också… Men men…. TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *