Borta bra men hemma bäst


Landetbilderna är mysiga, men hemma är ändå MITT HEMMA!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

8 reaktioner till “Borta bra men hemma bäst”

  1. Absolut, borta bra men hemma bäst. Ser att du gillar den där saken med ödlan, jag har min på nåt bra gömställe. Glömt var och matte hittar den inte heller. Får ta och be henne sy ett par nya.
    Ps.Kattmyntan har börjat växa, snart kan man rulla sig i den ute!

    1. Önskar jag kunde odla kattmynta på balkongen – men det blir aldrig något kvar av den… Mjau, Tanja har bönkudden med ödla på och vårdar den ömt, och jag och Nova fick låna den så mycket vi ville! Tanja sköter den väl, torkar den mellan slick- och lekstunderna, och förvarar i en påse i garderoben! NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *