Omslag till insamlingsbössor

Eftersom det behövs, så har det köpts in nya insamlingsbössor till ”mitt katthem”… Vad tror ni om den här designen på bössornas omslag:

Nej då, ni ser inte fel, kanterna i den röda ramen lutar lite – insamlingsbössan är nämligen en aning konisk… Jag gillar texten med hjärtat i mittenbilden! ♥

Den säger liksom: ”Wikki ser dig, så lägg i en STOR peng nu!!!”

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Omslag till insamlingsbössor”

    1. Mjau, jag jamar om hur vi löser vår resa till er i morgon… För så klart vi kommer! TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *