Förlåt Tanja!

GrattisJam på namnsdagen en dag i efterskott! Vilken miss! Tanja som bjöd på nyfångad åkersork och allt! Vår fina kompis! ♥

Nu är vi dessutom hemma i stan igen. Husvakten hade skurat rent vår vattenfontän också, som tack för att ha fått mysa ostört i vår lägenhet i flera dagar. Tänk vad skönt att man kan hjälpas åt så ibland!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Förlåt Tanja!”

  1. Fina fina Tanja! ♥

    Min dubbeltassare (eller jag kanske är hennes snarare 😉 )

    Nosbuffar Linnsen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *