Tack för kattsanden, ICA Ekängen


Vackra Tipex på Livbojen blev så glad när vi lät Stora matte lämna över sandsäckarna!

Vill ni veta något härligt: Tipex och hennes syster Asta flyttar till sitt nya hem i morgon! Härlig påskpresent, eller hur?!!!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Tack för kattsanden, ICA Ekängen”

  1. Mjau, det är toppen att ha generösa vänner på butikssidan! De är guld värda!!! NosPuss Wikki

 1. Tack så mycket Wikki för att du tassade in lite kattsand till Livbojen, vert du att just nu använder jourhemmet med Misty, Mini, Midi o Maxi den, samt jourhemmet med Amazon o Athena!!! De kissar just nu fina små plöar på sanden o tycker det är skönt!!!
  Isag flyttade Tipex o Asta till sitt nya hem i Katrineholm och hejja vad bra det gått redan! De har tom bekantat sig med en väns hund så söta Tipex somnade sååå fint bredvid hunden på ett fotobevis som jag fått….de trivs redan de här underbara kissarna.
  Som sagt än en gånt tack för kattsanden!!! Den åkte snabbt ner i några tomma kattlådor!

  1. Mjau, några påsar sand är alltid bra att ha! Ska vidarebefordra tacket till Ekängen, så ser de att vi verkligen ser till att sanden kommer till behövande missar! NosPuss Wikki
   PS Lycka till Tipex och Asta!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *