Ett Jam från SnöKatten!

snokatten_takHärjedalens mest snöskimrande jättekatt har hört av sig med ett jam till mig ”Watch me, follow me!” och länk till sin hemsida! ♥♥♥

Snälla SnöKatten, du som syns så bra – kan du passa på och vara snäll och höja tassen också och jama för dem som ser dig om hur viktigt det är att stödja sitt lokala katthem?

Ju längre norrut i Sverige man bor, ju tuffare är klimatet för hemlösa katter, och de behöver en utsträckt tass där likaväl som i storstadsregionerna!

Jag funderar just på hur jag skulle kunna hälsa på dig, SnöKatten!! Hmmmm…..

info_snokatten

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *