PåskKattGräset planterat!


Den snälla lilla gröna (!) påskharen vaktar fröna åt oss!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

10 reaktioner till “PåskKattGräset planterat!”

    1. Mjau, de där fjädrarna är äkta och ”råkade” trilla ned ur påskriset och hamna i min gräsplantering… Men där under jorden ligger de små fröna och börjar gro nu hopaps vi! ♥ TassKram Wikki

        1. Mjau, jag vet inte? De är väl finast på fåglarna – men vi köper åtminstone inte nya fjädrar varje år utan har några tämligen urgamla som återanvänds varsamt! (Utom dem vi lekt sönder…) Så det här är faktiskt de sista färgade påskfjädrarna vi har! NosPuss Wikki

    1. Mjau, de flesta butiker i landet (nu för tiden) har krav på att fjädrarna kommer från icke-levande-plockning. Jag tittar nog hellre på fjädrar där de sitter på levande fåglar! NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *