Konsten att göra kattlig konst…

Kan ju ibland betyda att förbättra befintliga konstverk:

Som ”Venus födelse” eller ”Jama-Lisa”…

Fler fanTASStiska exempel finns HÄR.

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Konsten att göra kattlig konst…”

  1. Matte fnissar och jag tycker att förbättringen av dessa konstverk är enormt stor! Tänk vad lite päls, svans och fyra tassar kan liva upp tillvaron!/Fjutten

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *