Dags för…

Påskfirande på Landet! Hurrjam, jag har jusst avlyssnat mattes samtal med vår husvakterska! *svansdans* – hörde du Nova, vi ska få jaga påskmöss på landet! Håll tassarna för fint uteväder!!! ♥♥

Årsmöte på Örebro Katthem – ”Mitt katthem”! Det blir på lördagen den 14 april kl. 12 nere på Katthemmet på Sockengatan 5 i Örebro. ”Efter sedvanliga årsmötesförhandlingar serveras kaffe. Väkomna!” – mjau, jag är helt säker på att det serveras något gott till kaffet. Plus att det betyder att Stora matte kommer till oss för att vara med och för mig utgör det god chans att komma ut på promenader med henne när mötet är avklarat!

Balkongfixande! Matte planterar varje vår massor av saker som hon sedan vattnar och pysslar om! Det ska bli så spinnande att se vad hon tassar ihop i år! Ibland får vissa plantor egna namn till och med! Undrar vad det blir i år?

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Dags för…”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *