Du kan göra finfin ansiktmask av kattlådesanden!

Det här är faktiskt INTE ett aprilskämt!!!
httpv://youtu.be/9-x6hCI9X0g
”According to beauty vlogger Michelle Phan, it’s all about the clay, which is really the same as the stuff they sell in ”volcanic ash clay masks” at salons and stores for a much higher cost. The clay molecules are rich in minerals and are highly absorbent, which helps draw out toxins from the skin. She recommends kitty litter for the treatment of oily skin, cellulite, wrinkles, sun damage, blemishes, stretch marks, age spots, and more.” läser jag HÄR. Så varför inte prova?!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Du kan göra finfin ansiktmask av kattlådesanden!”

    1. Kanske fungerar med annan lera? Husse föreslog modellera som man låter sitta kvar? Matte slog honom i huvudet med en bok… Människor?! *suck* NosPuss Wikki

  1. Vi ska genast jama om idén till snälla Christer på http://www.foderbud.se som levererar våran sand. Påsar som går sönder kan han paketera om i små eleganta diton och sälja för 3 gånger kilopriset 🙂

    Nosgos i snöyran!

    1. Mjau, han kan ju bli rik på kuppen om man tänker på vad sådana där skönhetsmedel kostar i fina butiken??!! *fniss* TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *