SveKatt-styrelsemöte pågår

…men jag får inte vara med… Suck! Jag som är så bra på kattiska beslut???!

Men eftersom Svekatt fortfarande faktiskt är ganska nytt, så kommer bara lite skvaller, som ni egentligen redan vet: Hemsida är på gång och det ska bli årsmöte framåt slutet av maj… Önskar att jag kunde jama mer! Ännu så länge är Svekatts FB-sida vad som finns!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “SveKatt-styrelsemöte pågår”

  1. Vilken underbar tavla!
    Att de inte tog med dig – en klok missa i sina bästa år.
    *nosbuffar*

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *