Stora matte vann fel tavla…


Fast den är söt ändå!!! En liten akvarell ”Citron” av Tina Elfast blev det istället. Men Stora matte ger sig inte utan har beställt ett ex av kattavlan direkt av ett galleri! För kissen på tavlan (Som jag jamade om igår.) ser ju så mycket ut som Tanja!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Stora matte vann fel tavla…”

    1. Mjau, den är så charmig och ska vara värd strax över tusen kr, så man kanske kan *hi hi* sälja den till förmån för något kattigt??! NosPuss Wikki

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *