En snökatt tassar runt i Sveg

snokattenDet här konstverket kommer att flytta sig runt i Härjedalen i framtiden – ett spinnande projekt som ÖstersundsPosten berättar om. Just nu finns Snökatten alltså i Sveg! Undrar hur stort revir den tänker skaffa sig?!!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

8 reaktioner till “En snökatt tassar runt i Sveg”

  1. Hoppas att det blir ett stort revir och att katten sprider glädje vart den kommer! Och att alla ler och tänker på sina fyrbenta vänner. Katter är stolta och vackra djur med egna tankar och åsikter.

    1. Mjau, en spännande resa blir det för den vackra katten! Hoppas det som sidoeffekt kan hjälpa någon hemlös kisse också?! NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *