Tips: Kattföreläsning i Västerås

Jag har fått ett spinnande tips:
Lupus + Aptus + Agria erbjuder föreläsning i intressant ämne med Susanne!

Så här presenteras föreläsningen:

”Välkommen till föreläsning med Susanne Hellman Holmström, som är Sveriges mest anlitade Kattbeteenderådgivare. Föreläsningen som ger dig all information du behöver veta om din kattkompis för att den ska må på bästa vis. Föreläsningen tar upp olika problemkatter, hur problemen yttrade sig och hur de åtgärdades. Föredraget kommer att ge dig många aha-uppleveler och skratt på vägen. En sak är säker, du kommer att se din katt med andra ögon eller kanske be den om ursäkt för att du inte har förstått den tidigare. En mycket uppskattad föreläsning på två timmar.”

VÄSTERÅS 25 april 2012
START 18:30 Insläpp från 18:00.
INTRÄDE: 20 kr  Pengarna går oavkortat till katthem i Västmanland.
PLATS: Länsförsäkringar / Agrias lokaler Slottsgatan 21, Västerås.

Anmäla sig kan man göra HÄR.

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

10 reaktioner till “Tips: Kattföreläsning i Västerås”

    1. Kissen ser lika finurlig ut som Susanne – hon är en tjej med glimten i ögat! TassKram Wikki

  1. Passa på alla ni som bor i närheten. Susanne Hellman Holmström höll ett föredrag i Stockholm för en tid sedan som inte var sponsrat och då kostade det ungefär 400.-!! Rena rean för er som har möjlighet m a o.

    Jamarns vad bra att du tipsar, Wikki!

  2. Nu har matte anmält sig och gammelmatte! *kurr* Och de tackar så jamarmycket för tipset, hälsar de!

    Tass från Imma, abbemissa.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *