Slaget om den lilla lila mattan

Matte, varför köpte du inte varsin matta från början?
Om jag sätter ned tassen här så markerar det GRÄNSEN för MITT revir PÅ mattan, uppfattat?
Har vi kommit fram till vem som bestämmer här då?
Nå jam, du får vara här om du ligger UTANFÖR det lila!!!
Den är MIN!!!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Slaget om den lilla lila mattan”

  1. Men Wikki! Du får inte vara så elak mot din söta, snälla lillasyster. Man måste hålla sams vet du väl?!?!

    Nu skickar vi extra nosgos till stackars lilla Nova

    1. Mjäff… Vi busbrottas faktiskt mest… Och hon fick ha mattan sedan, jag lovar! ♥ Hon är min bästa lillasyster och hon håller faktiskt på att ta mer än 50% av kattbestämmanderätten här hemma, så liiiite måste jag markera! NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *