Håll tassarna idag!

Stora matte är med i en aktiv konstförening som ska ha årsmöte i kväll, och i samband med det lottas en mängd tavlor ut, som föreningen köpt under gångna året. Det är en alldeles speciell tavla som hon suktar efter att få tassarna på:

”Innan rivningen” av Lars Karlsson från Bornsund. Håll tassarna!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

9 reaktioner till “Håll tassarna idag!”

 1. Håller tummar & tår!

  Mycket fin tavla som väcker många funderingar. Ska kisse o familjen flytta från gården? Eller är det bara ladan som ska rivas? Kanske är det en grannkatt…?… som är född i ladan… Det är nog en lång historia bakom detta.
  Tror iallafall att det inte är en hemlös misse… så det så!

  1. Mjau, om man googlar på konstnären och hittar hans hemsida, http://www.bornsund.se/ så finns bilder på fler tavlor han målat av huset i olika vinklar. Jag tolkar det så att det är ett fallfärdigt uthus som ska rivas. Sedan hittar jag olika tavlor med katter, som heter Oskar. Ibland en svart, ibland den här randiga! Spinnande! TassKram Wikki

  1. Det blir att köpa den direkt av galleri istället. Det är ju tur att det finns sådana! NosPuss Wikki

  1. Mjau, det blev i alla fall en tavla med hem för Stora matte, även om det inte blev den. TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *