Varför ser den så ledsen ut?


”Play Astro Garden!” står det på mattes Facebook.
Men om kissen där ser så här ledsen ut vet jag inte om det är ett bra spel?
Den påminner om en storögd gatukattsbild av Gig som fanns när Stora matte var liten:

Katter ska se glada ut! Eller hur?

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Varför ser den så ledsen ut?”

  1. Absolut!

    Man kan möjligen sträcka sej till att se lite lagom ledsen och bedjande ut när man vill ha lite extra smaskigt gottis från husses och mattes tallrikar, men att se ledsen ut för att man faktiskt ÄR ledsen på riktigt, nej fy bubblans, det skulle INGEN misse behöva göra!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *