Apropå det här med tidDharma Cat är en riktig gammal goding till serie, med mycket ZEN-visdom, givetvis a la katt!

Du hittar fler seriestrippar HÄR och HÄR!

Och det är ju mycket sann insikt, detta: Vi katter har ibland makt över tiden!

Ni vet väl själva vilken evighet av tid det går mellan sekundn när burklocket öppnas, tills maten äntligen hamnar i kattskålen??!

♥♥♥

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *