Vackra Victor

Jag har fått tillstånd av den berömda fotografen Jessica Lindgren att visa hennes
underbara bild på hittekatten Victor:

Bilden är så gripande! Se hans ögon och de tufsiga öronen… Vad har han varit med om, kan man stilla undra! Victor finns hos Djurskyddet Skellefteå, där han kanske blickar mot en ljus framtid?!! Jag hoppas det i alla fall!

Och jamar som alltid: Stöd Ditt Lokala Katthem! ♥

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Vackra Victor”

  1. Åhh vilken sötnos! Hoppas han inte lider av sina öron och att han får en trygg framtid nu. Jag håller tassarna såå hårt jag bara kan för honom! Nosgos och Mjölkisar

  2. Brukar inte din stora Matte falla för de där väldigt luggslitna kissarna. Passa dig Tanja annars blir det kanske en Victor ute på landet, haha 🙂

    Nu har jag bloggat om vippan jag fick av Matte efter utställningen i Örebro. Kolla gärna på vår blogg. Ni fick väll en också, vad tyckte ni?

    1. Mjau, det var en tuggbar vippa med mycket flyg! Den har konstigt nog flugit bort och jag hittar den inte!!! *suck* Så vi jagar småfågel på Landet nu istället… NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *