Och vinnaren i Tasseriet T8 är….

Arkösundskatterna så klart! Som får totalt 3 100 kr!
Mitt Stora och Ödmjuka Tack till alla som var med och tävlade!

Ytterligare 300 kr kommer alltså strax över till katt-kontot! 900 kr + 900 kr + 1000 kr har redan förts över – vilket rekordTasseri!!! Så här busglad blir jag för det: Buff!!!

Och när jag alltså var ute på vårpromenaden ovan idag så jamade jag med matte och fick rätta svaret på Tasserifrågan: Matte håller på att ägna varje ledig stund åt att tillverka nya Hittekattsband. Arbetet går i etapper, som att klippa till bandbitar, göra så att kanterna inte fransar sig, vika, sätta på säkerhetsnålar, sätta i info-omslaget, stoppa i zippåse. Materialet bor i en egen låda, så att allt håller sig fint! Hur många kattband, både färdiga och påbörjade, tror ni att det JUST NU bor i mattes låda?

Och rätt svar, just då när frågan ställdes, är: 1 165 stycken!
Så här ligger de närmaste gissningarna:

Tävlande: Gissat: Diff:
Puma 2735 -1570
Kattson 537 628
Deco 500 665
Rasmus 378 787

Och den som kom närmast med svaret, om än en liten bit ifrån,  är alltså Södertälje Katthems kära blogghjälp Kattson!!!! Grattis! Grattis! Vi hoppas att du ska bli lika lycklig som den här våryra humlan som matte och jag träffade idag:

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

19 reaktioner till “Och vinnaren i Tasseriet T8 är….”

 1. OJ OJ, vad långt ifrån vi var med våra gissningar!!! *tassen för pannan* Inte hade vi kunnat drömma om att din matte varit så flitig!!!

  Stort grattis till Kattson!!!

 2. Wow, vi var ändå bland topp kandidaterna. Men vad glada vi blir att just Kattson vann, hon är verkligen förtjänt av denna härliga vinst. Grattis!!

 3. Hurrjam och kjamarstort grattis till Kattson och Arkösundskatterna! Åh vad roligt att det var just Kattson som vann! *kurr*
  *nosbuffar*

 4. Men jisses sååå flitig din matte varit med banden Wikki !
  Min gissning var oxå sååååå långt ifrån rätt 🙂
  Ett stort GRATTIS till Kattson !

 5. Grattis till Blogghjälpen Kattson, men allra helst grattis till alla de missar som får bli kastrerade och får en chans till ett nytt hem.
  Vi är sååå ödmjukt tacksamma för alla som varit med i det jättefina tasseriet.

  Nosbuff

  1. Mjau, det har verkligen varit en stor glädje att få ha detta Tasseri och se hur det gör nytta! *svansdans* TassKram Wikki

 6. Ninja på Södertälje katthem har skickat följande kommentar:
  Oj vad glad jag blir. Som ni alla förstår var det jag, Ninja, som jamade till Kattson/blogghjälpen vad hon skulle gissa. Jag sa till henne att hon skulle gissa på 1 164 stycken, men hon trodde inte det kunde vara så många så efter diskussioner gick jag med på att vi gissade på 537. Tänk om hon nån gång kunde göra som jag jamar. Roligt att kunna hjälpa Östgötakatterna. Det är de värda!
  / Ninja
  (Men kommentarsfunktionen här var knasig så det kom via mail istället! / Wikki)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *