Hänger med gänget…Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Hänger med gänget…”

 1. *fnissjam*
  Ni ser väl till att vila ordentligt så ni orkar festa imorgon? Jag firar min 5-års dag/”komma-hem-till-matte-dag* imorgon. Tänk att jag har haft ett eget hem och världens bästaste matte i hela 2 år nu. *kurr* Småbrorsorna fyller 1 år nästa vecka också, så vi skall ha ett jätteparty för alla våra vänner imorgon. Matte har lovat hålla sig undan och kylen är fylld med torsktårta, skinka, tonfisk, krongrädde och annat gottis. Det blir bus och lekar och fiskdamm också. Kattlimon kommer förbi och hämtar upp alla som vill komma.
  Ni kommer väl?
  *nosbuffar*

  1. Vi kommer bums! Mjau, i morgon alltså!! Vi ska sova skönhetssömn nu och dyka upp laddade ända ut i svanstippen! NosPuss Wikki

  2. Flyttelsedagsfest är ju allra mysigast att fira!

   Grattis från Sollentunagänget

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *