Jag vill också göra tavlor med tassarna…

The Artist Cat!!!<br /><br />
=^.^=</p><br />
<p>vidagatuna:</p><br />
<p>El gato pintor…..esto sí que es arte felino<br /><br />
Hmmm… Mattes sminklåda, finns nåt användbart i den?

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Jag vill också göra tavlor med tassarna…”

    1. Mjau, verklig konst på högsta nivå! *fniss* TassKram Wikki
      PS. Man bör ha förberett tassavtvättningen så att man inte får konst på fler ställen än önskat!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *