Vårstädning…

Nu ska vi ha svanssopning och tassputsning av reviret! Vårsolen lyser in och avslöjade vår dammråttesamling under soffan… Jag har sett någon sorts skurbollar man kan ha på tassarna, men tror nog att den gamla hederliga golvmoppen duger bättre!?

Jag har jamat med matte om  att gräva fram sovrummet under alla prylar också – men då drog hon täcket över huvudet och somnade om!
Det kanske är så att man får larma en professionell städkatt?

Klicka på den här bilden så kan ni se de otroliga saker ett proffs kan tassa med:
cookinglolcat

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Vårstädning…”

  1. Oj Wikki, tänk om Chanda, Milton och Knorre kunde ta så bra tass om mig och vårt hem som katten i bildlänken 🙂 Nu hjälper de mest till genom att försvinna så långt de bara kan när ’snabeldraken’ kommer fram. Balkongen i solsken är utmärkt för det tycker de.

    Hoppas du fick liv i matte så ni kunde städa fram sovrummet!

    Magkli på dig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *