Vilken skön balkongdag!

Husse är hemma medans matte jobbar, och vi kan ha dörren öppen ut och springa fram och tillbaka så mycket vi vill! Härligt!

Sol i pälsen är rätt skönt i lagom dos!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

13 reaktioner till “Vilken skön balkongdag!”

 1. Vilka jamarfina bilder på er! *klappar tassarna* Önskar jag också hade balkong men tyvärr gick det inte att ordna när vi flyttade från vår stora lägenhet till en mindre. Så jag tvingas tassa ut på gården för att få lite luft under tassarna, och ni vet ju vad jag tycker om det, med alla måsar som ständigt utgör flygande faror… Men hur som jam, nu är våren här och livet är rätt härligt ändå 🙂
  Tassklappar

  1. Mjau, du ska ha en trygg och bra ”osmitbar” sele och så ska du bara tassa ut dit DU vill! Om gå ut ibland bara innebär att ligga under en buske i 25 minuter eller 15 sekunder och kika så kan det räcka! När man väl vill in igen så ska det respekteras! NosPuss Wikki

  1. Mjau, man får sommarkli i tassarna! Vill mumsa grönt gräs och klättra träd! *svansdans* NosPuss Wikki

 2. Åh, så mysigt ni har! Vi är också på balkongen idag! ☼

 3. Strålande fint med sol! Hoppas på mera sånt. Går ut o in som jag vill också, husse har varit hemma i veckan och rivit tapeter, som inte jag får. Konstigt!
  Tassligt trevlig helg!

  1. Mjau, visst är det märkligt vad människor FÅR göra och vad vi katter FÅR göra!? Jag måste jama med Sippo, som är lagklok, om det finns några paragrafer i Kattbalken som kan ge oss mer bestämmanderätt i sådana här frågor? NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *