Glöm inte ställa fram klockan i helgen också!

Sommartid, det är ett fånigt människopåfund, ungefär som regeln om att vi bara får en påse blötmat per dag också. Alltså är det så att på natten mellan lördag och söndag så sitter  alla människor redo och vips kl 02.00 så puttar de fram sina klockors tidvisning så de visar på kl 03.00.

Som om vi katter bryr oss? Fast det där med blötmaten bryr vi oss om. Vi låter som klockalarmen om vi inte får den!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Glöm inte ställa fram klockan i helgen också!”

  1. Haha, klart vi bryr oss om blötmaten 😉 Dagens viktigaste mål. Frukost och middag brukar jag få i form av blötmat. NutriOne är min favorit 🙂

    1. Mjau, vi kör Pussi Sensations eller Pussi Exotic. Lite annat slinker ned ibland. NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *