Örebrokatter, visa upp er i NA!

NA, det står för ”Nerikes Allehanda” och är vår lokala dagstidning. I den finns en familjesida som kallas ”Hela livet” och där finns nu en trevlig spalt som i sin tur heter ”Kattluckan”. Dit kan en pigg och glad katt skicka ett jam på mailen helalivet@na.se för att vara med!

I fredags presenterades ”Kaxiga, korkade – och underbara Joy och Twist” av sin matte Lotta Thorsén, och onsdags berättade NA om Kopparbergskatten ”Myra är husets chef”! Mjau, jag ska absolut skicka in en presentation! Gör det du också!

Så här skriver NA:
Nu öppnar vi kattluckan och bjuder in dem som har en misse och en historia. Skriv och berätta i en kort text om just din katt. Hur blev den din? Favoritmat? Favoritdryck? Värsta den gjort? Knasigaste den gjort? Rolig ovana/vana? Skicka med en bild.

Kurr vad spinnande – kan vi få NA att jama om Wikki månntro?!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Örebrokatter, visa upp er i NA!”

  1. Mjau, vi har nu gått in på NA:S nätbiltaga och där till: *Hela livet* men sedan kommer vi inte längre, suckjam, *Kattluckan* kanske inte finns med i NA:S nätbilaga, funderar,?varken vi eller matte hittar iaf inte det.
    Vi har sökt, men får till svar: **Din sökning gav inga träffar**

    Tass tass

    1. Mjau, vi har läst det i papperstidningen. Vad dumt att de inte har så bra saker med i nät-NA! Det är ju viktigt!!! NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *