Suck…

Matte jobbar och kommer hem kanske nu – när som helst – usch vad man kan bli pirrig i pälsen av längtan!!! Men under tiden blir jag så rastlös och springer pipande mellan kattlådan, balkongen och klöstornet. Tänk att just en matte kan vara så viktig!

Apropå det så måste jag faktiskt låna min vän Linnsens foto och visa hur fin päls min matte har. Det beror på att jag gärna ligger och håller tassarna i hennes hår när vi sover. Man kan liksom inte undgå det!

Undrar om matte också måste äta mat med ”anti hairball”-funktion?!! *fniss*

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

8 reaktioner till “Suck…”

 1. uhhhh vicken PÄLS! Men du Wikki..jag tror inte din matte slickar sig så mycket i pälsen att hon behöver anti hårbollsmat…eller vad tror du?

  Gnisselspinn från
  Bastian

 2. Er matte har underbart långt hår (vår matte är avis!!!) inte undra på om du vill hålla tassarna om hennes ”päls” på nätterna.
  Fast nån ”anti hairball” mat behöver hon nog inte. 😉

  =^.^=

  Nosbuff

  1. Mjau, matte säger att det går åt dessto mer hårbalsam och inpackning, sådant slipper i alla fall jag>! TassKram Wikki

 3. Wow, nu är vi riktigt imponerade! Vilken pälsvård det måste krävas! 🙂 Tur att du Wikki är noga med hennes pälsvård! Inga tovor vad vi kan se! Men…inte skaffar sig väl din matte sommarfrisyr som du gör, dvs rakar av pälsen? Fniss, det vore syyyynd! Kram från Fjutten med gänget!

  1. Mjau, matte behåller sin långpäls – men den är ju inte heller så heltäckande som min! NosPuss Wikki

  1. Mjau, hon jobbar till sent också, så då är hon jättetrött när hon kommer hem… Vi tar tass om henne då! NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *