Sådana här katter vill jag ha på väggarna!


Självlysande katter – hurrjam vad läckert! Nu ska jag leta efter färgen!
 
 
Undrar om man måste ha någon särskild sorts lampa lysa så det blir så här färgstarkt? ♥

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Sådana här katter vill jag ha på väggarna!”

  1. WOW!!! Ser ju helt underbart ut!! <3 <3 <3
    Vad jag förstår så är det en uv-lampa som gör att det blir självlysande. Men helt hundra är jag inte!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *