Tre glädjande ord!

”Sköldisen i fällan!” är de tre orden från Östgötakatterna nyss… Tänk att man kan bli så glad för en så kort mening! Välkommen in i värmen, hjärtat!

Mjau, jag ska fira det med att titta efter något mer att smyga ned i Tasseri T8-paketet! ♥

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Tre glädjande ord!”

 1. Känslan när man drar i snöret och ”rätta missen” sitter i fällan är ljuvlig <3
  De är så enormt gosiga och fina de här missarna <3
  Inatt låg jag på köksgolvet och nynnande och pratade mjukt med Sköldis, jag vill inte att hon ska känna sig ensam… hon vägde 1,8 kg hos vet, det är inte mycket för en misse född i september 2011, sötnosar är de allesammans!

  Nosbuff
  Originalet ala Bus med många missar

  1. Mjau, men hon ska aldrig mer behöva vara hungrig och inte behöva bli med ungar… NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *