Igår


…hade vi alltså ett viktigt styrelsemöte på katthemmet. Stora matte och Wikki Flat Cat åkte dit, men var så upptagna med mötespunkterna (Bland annat förberedelser för  årsmötet.) att det inte blev något fotograferat. Men det senare tog vi igen på ett litet kattmöte hemma hos Linnsen, Frank och Lurrvar! Först snackade jag lite med killarna om hur viktigt det är att de tar extra TassAnsvar för LillHusses fostran och leker mycket med honom…

Sedan ville Lurrvar ha lite perkattliga råd om hur han skulle kunna överta världen från balkongen – jag gav mina bästa instruktioner om infiltration via kattcharm och hur viktigt det är att ständigt se SÖT ut, vilket jag tror han förstod fullständigt! Här visar Lurrvar hur han tränar på att lyssna åt alla håll samtidigt, en viktig kattisk kontrollteknik.

Sedan hade jag ett jam på sängkanten med Linnsen, det är ju trots allt hon, i egenskap av flockens alfahona, som styr hela hushållet. Vi kom fram till att det är tur att vi finns till tass att leda mattar och medkatter, och dessutom blogga om de viktiga erfarenheterna!

Tack för kattbuffémat och en trevlig lördagskväll, allesammans!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Igår”

    1. Det var jamarns trevligt! Synd att så många bloggvänner bor så fjärran och är svåra att ”spontan”hälsa på hos?! TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *