En massa jobbiga tovor

Igår eftermiddag klippte matte bort lite kalsongpäls på mig. Nu när vinterpälsen börjar fälla av får jag gräsliga tovor kring aktern och de gör mig pälsöm och ledsen, det gör ont bara att bli klappad! Det ser inte vackert ut att ha alldeles hackig päls, men vad gör man?

Tur att det redan finns så mycket Vivalla Fluff-päls att det inte ens syns!?

Matte har lovat mig en helklippning i vår också som förra sommaren och jag längtar verkligen efter det – det var så SKÖÖÖÖÖÖÖÖNT!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “En massa jobbiga tovor”

 1. Vi har ingen erfarenhet av kalsongtovor …. men det verkar inte va’ någn rolig historia!!
  och förresten – vi minns hur det var förra året .. du är söt både med och utan päls!!
  Nospuss

  1. Mjau, okej vissa ”bilringar” syntes, sa matte, men vad bryr jag mig om det?! TassKram Wikki

 2. Tovor ja! Jag hade en under hakan….Matte bad Lille Husse att hålla mig för hon ville inte försöka ta bort den själv, utifall hon skulle riskera att göra mig illa…Tovan satt jättetätt intill mitt halsskinn, så Matte tyckte det var jätteläskigt. Hon testade först med Furminatorn….men näää det funkade inte så hon fick ta till saxen. Det gick så bra, jag låg alldeles stilla i Lille Husses famn så Matte kunde klippa bort tovan. Nu hoppas vi att pälsen fluffar till sig rejält innan jag ska på Utställning. Jag har ju lite dålig lejonman ännu….Suck säger Matte. Men det gör inte mej nåt..tehe…Jag e vacker ändå…det säger faktiskt Bastian!

  sandpapperspussar från
  Indra..Bastian jamar och hälsar att han minsann ALDRIG får nåra Tovor!

  1. Mjau, blir man klippt fint och nätt med en bra sax så är det inte så läskigt – och hellre få bort tovet innan det blir riktigt ont utav dem! Jag tycker om att få min ”full cut” på våren, har väl aldrig varit med om en så skön lättpälsad sommar som förra året och det var precis lagom päls sedan till hösten/vintern! TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *