Tröttnar aldrig på den här filmen

httpv://youtu.be/rskFaiDIEwA
Jag önskar att vi hade sådan här reklamfilm dagligen som supportade svenska katthem!!! DÅ skulle mattes tv-licens vara värd något!!!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Tröttnar aldrig på den här filmen”

  1. Jag vet inte varför matte gråter varje gång hon ser detta, liksom ”gråtskrattar”….eller så vet jag det*blink*
    Ha en fin dag/Fjutten

  2. Jaha du Wikki! Den filmen e mattes favvo också….hon kör den jämt! tehe….Men den är jättefin det tycker vi också! Bastian tittar på den me huvet på sne….Han kommer kanske ihåg när HAN var hemlös???. Jag har ju aldrig varit det…

    Nospussar från Indra…..ja och Bastian också förståss!

    1. Mjau, lyckliga dig Indra som aldrig varit hemlös. Det är dock inget att önska att man fått uppleva – och det är du ju klok nog att veta, så mycket som du och Bastian och er matte hjälper oss andra att hjälpa fler hemlösingar! ♥ TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *