Katten Bob – rätt katt räddar en människa

En man som lever på gatan blir vän med en väldigt speciell katt som med fast tass tar hand om honom – den sanna berättelsen om hur katten Bob räddade sin husse att ta tag i sitt liv har nu blivit bok!
httpv://youtu.be/WdAFjB7AeYA

Husse James menar att han räddade Bob, men vi vet ju hur människor är… Bob följer sin husse när han säljer de hemlösas tidning Issue på tunnelbanan: “He’s a wonderful loyal friend, while I’m selling the magazine he sits contentedly on my bag until lunch time. Then I buy him a tin of cat food.” Givetvis drar Bob till sig kunderna, inte minsta tvekan om det!
The Big Issue Cat by Suff n Nonsense
Den som fått sitta nära Bob på bussen känner sig också hedrad!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

8 reaktioner till “Katten Bob – rätt katt räddar en människa”

    1. Mjau, jag tror att Bob är en mycket klok katt! Nästan som en viss Sippo som jag känner. ♥ TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *