Styrelsemöte på Örebro katthem just nu!

theultimatecatblog:</p><br />
<p>cats are recyclable.<br /><br />
Jag har skickat med ett antal kattspioner som ska bevaka att det fattas bra beslut! Bland annat ska årsmötet förberedas och sommaren planeras! Kanske det kan bli ett loppis igen? ♥

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Styrelsemöte på Örebro katthem just nu!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *