Söta Brunöra till kastrering idag!

 
Igår fångades Brunöra in från Arkösundskolonin och idag skriver Mymlan: ”Tack snälla Wikki, underbart att så många är med på tasseriet och ger missarna en chans att bli kastrerade. Idag ska Brunöra iväg och kastreras, den enda missen som ville gå i fällan igår. Det blåste för mycket och det var såååå kallt. Blåsten stör och till slut så var de nästan mätta i magen och inte så intresserade av mat i fällan :( Nya tag på söndag igen!”

Med andra jam har vi alltså tillsammans tassat ihop så det hjälper Brunöra till ett nytt bra liv – slippa gå ute i alla väder och slippa få ungar… Det är inte jag Wikki utan alla ni som är med i Tasseriet T8 som ska ha tack för detta! Och alla andra som bidrar givetvis!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Söta Brunöra till kastrering idag!”

    1. Kolonin är på fler än 15 katter och hittills är tre infångade och kastrerade. Jag vet inte vad Mymlan får ge för kastreringar, men allmänna priser är 700-800 för hane och 900-1100 för hona. Hon kan ju få rabatt om det är en snäll veterinär. Nu i mars har en del veterinärer kampanjer och låter ID och vaccination ingå, men jag vet inte om sådana finns på orten där detta är.
      Så vi hjälper henne och katterna så gott det går!
      NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *