Tasseriet T8 tassar på!


Jag önskar så djupt och innerligt att jag kunda tassa ut ett paket till var och en av ALLA katter och kattvänner som bidrar till det pågående Tasseriet! Mitt innerligaste TackJam – för jag är helt överväldigad av den generösa uppslutning som detta redan blivit:

Idag har jag flyttat över ytterligare 900 kr till Arkösundskatterna!!!

Det här stödet kan ge Mymlan och hennes medhjälpare en bra chans att snabbt få en bra start på kastreringarna av alla de fina kolonikatterna och flera personer har redan erbjudit sog att ta emot katter!

Du hittar information om hur du kan delta i Tasseriet T8 HÄR – det finns ett fint paket att vinna, samtidigt som du hjälper till att rädda katter! Bland annat detta vackra skrin finns i vårt paket, målat av suveräna Nalle:

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Tasseriet T8 tassar på!”

 1. <3<3<3<3<3
  JUUUUBEL!!!
  Skutt & hopp!
  <3<3<3<3<3

  Hur var det nu det kallades… "crowdfunding"…? BAH! Wikkis fina Tasseri var namnet!!!

  1. Mjau, visst är det toppen! Och många dagar kvar för att försöka få en liten peng till! NosPuss Wikki

 2. Det är ju så bra att vi kan tillsammans! Först stödjer man sitt lokala katthem och så tassar man iväg en slant till Tasseriet eller Snuffefonden så blir det en liten hjälp till. Mycket fiffigt uttänkt med Tasseriet tycker vi! Nosbuff

  1. Tack för det! *bugar* Och tack för era bidrag som kommer tassandes då och då till detta! *spinner* TassKram Wikki

 3. Tack snälla Wikki, underbart att så många är med på tasseriet och ger missarna en chans att bli kastrerade. Idag ska Brunöra iväg och kastreras, den enda missen som ville gå i fällan igår. Det blåste för mycket och det var såååå kallt. Blåsten stör och till slut så var de nästan mätta i magen och inte så intresserade av mat i fällan 🙁
  Nya tag på söndag igen
  Nosbuff från Originalet <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *