Har ni tänkt på…


Hur annorlunda saker kan se ut ur en katts synvinkel?

Ni stora bullriga människor som tornar upp er över oss katter?
Som har långa ben och långa armar och vill ta oss?
Lägg dig ned här hos mig på golvet en stund och var på min nivå istället!
I min ögonhöjd ser världen ut på ett annat sätt!
Gör dig liten och kom ned en stund…
Låt mig visa dig katternas värld från vårat håll, så kanske du förstår!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

7 reaktioner till “Har ni tänkt på…”

  1. Du är så klok Wikki. Ska genast be vår matte inta liggande ställning.
    Nosbuffar från Raggisarna.

    1. Mjau – ge en snabb lektion i ”golvmys” och sällskap vid matskålen! *blink* TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *