Fniss…

httpv://youtu.be/GxEHi6Mlzmk

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Fniss…”

  1. Hihi…det här var helt i min mattes smak, hon kan inte sluta fnissa! Vi behöver sådant här också, säger hon, för att pigga upp oss med. Tass Wikki!:)

    1. Mjau, visst är det så – och därför försöker jag hitta en balans mellan sött och salt i bloggen… NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *