Venus och Jupiter i kväll


Planeterna Venus och Jupiter lyser som fanTASStiska superstjärnor alldeles intill varandra i kväll…. En magisk syn ikväll och i morgon! Syns i väster en liten stund till – gå ut och titta!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Venus och Jupiter i kväll”

  1. Mjau, dom planeterna såg matte och lillmatte när dom körde hem från Sthlm i gårkväll.
    Dom var och hälsade på mattes pappa under dagen, så på halva vägen hem så såg dom detta. Halt fantastiskt!

    Tass tass

    1. Mjau, häftigt att ha fått kika på dem! ”Planeternas kyss” kallades det visst för! NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *