Så här gick det till…


…när Nova och jag skaffade husse också! *fniss fniss*

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

10 reaktioner till “Så här gick det till…”

  1. Våran husse ärvärldens bästa. Nova är hussekatt och jag är mattekatt, så allt fungerar bra! NosPuss Wikki

  1. Tänk vad man kan fynda! NosPuss Wikki
   PS Matte protesterar och säger att hon fångade husse långt innan vi kom med i bilden?!

  1. Mjau, vad gjorde vi utan matte!? *fniss* Fast hon skulle vara ganska lost utan husse, så vi behöver honom också! NosPuss Wikki

 1. hahahaha, vad fint!!! Maurice knatade upp en trappa och hälsade på lillie och bestämde sig för att han ville bo där. Kajsa kattopterade lillie när hon hälsade på ute på katthemmet. Tja alla sätt är ju bra – huvudsaken är ju att man hittar rätt människa. För även om man inte trillar på kompletta korkskallar, så kan man ju ha oturen att hitta fel ändå, även om man anlitar proffs (på t ex katthem). Vissa människor är aktiva och härjar runt hela tiden. Andra är soffliggare. Om en soffliggarkatt hittar en härjare så är det ju kattastrof!!!

  nosgos å onsdagsgottisar
  Maurice & Kajsa

  1. Mjau, det är ju klokt att ha katt-matchning så att rätt sorts kisse hamnar hos rätt sorts människa! TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *